Image

FIELD OF ABUNDANCE

FIELD OF ABUNDANCE

KAUNIIN TILAN VOIMA

Neljäpäiväinen henkinen kokemus

21. toukokuuta – 24. toukokuuta 2020

Field of Abundance on tietoisuuden päivitys – koulutus, jota koulu tai yliopisto ei ole sinulle toistaiseksi antanut.

Muunna nämä viisi keskeistä elämäsi osa-aluetta uusilla ja vallankumouksellisilla oivalluksilla:

  • Saavutus – muutos pakkomielteisestä tekemisestä ilontäyteiseen olemiseen
  • Parisuhde – löydä, mitä rakkaus on
  • Kasvatus – tule muuntuneeksi vanhemmaksi, joka tekee vaikutuksen luodakseen muutoksen itsessään, tehden mestariluomuksen
  • Vaurauden luominen – puhdista ja ratkaise kaikki jarruttavat tekijät luodaksesi hienoa runsautta elämässäsi
  • Johtajuus – tule erikoislaatuiseksi johtajaksi siirtymällä yhteyden tietoisuuteen.

Siirtyessäsi yhteyden tietoisuuteen älykkyys kukoistaa, nerous, vauraus ja yltäkylläisyys kasvaa, ja astut mahdollisuuksien alueelle.

Preethaji on filosofi ja moderni tietäjä. Field of Abundance -kurssilla hän opettaa sinulle äärimmäistä voimaa – laajentuneen tietoisuudentilan voimaa viisauden, syvien oivallusten ja voimallisen Limitless Field (Rajaton kenttä) -meditaation kautta. Preethaji ohjaa sinut kokemaan laajentuneen tietoisuuden tiloja. Hänen läsnäolollaan on voima luoda sinulle rauhan, yhteyden ja luovuuden tietoisuuden tiloista pysyvä kokemus.

Preethaji on puhuja kansainvälisissä konferensseissa kuten TedX konferenssissa, Equinox Symposium LA:ssa ja Fudan University:ssä Kiinassa. Hän ohjaa lukemattomia johtajia kuten amerikkalaista menestysvalmentajaa Tony Robbinsia, Usher Raymondia ja liike-elämän johtajia, kuten Mike Novogratzia.

Tämä on harvinainen mahdollisuus kokea Preethaji pohjoismaissa

 Kysy itseltäsi sydämessäsi:

Olisiko tämä matka sinulle sen arvoinen

  • Jos saisit parantumisen hedelmiä syvään menneisyyden loukkaantumiseen, ja vastineena suurempaa luottamusta ja uuden mielenlaadun?
  • Jos se auttaisi lastasi kukoistamaan onnellisempana ja ilontäyteisempänä yksilönä?
  • Jos se johtaisi sinut oivaltamaan, mitä rakkaus on?
  • Jos se hajottaisi runsauden esteet syvältä tietoisuutesi kerroksista, avaten sinulle taianomaisen runsauden ja luovuuden virtauksen?

KOLMETASOINEN HERÄÄMINEN TIETOISUUDESSA

Tämän matkan ytimessä on kolmen tason herääminen, jossa kolme tietoisuuden ulottuvuutta elävöityvät.

Näiden kolmen heräämisen välissä valtavat aivojen hermoverkkojen osa-alueet syttyvät ja aktivoituvat aivomatriisissa.

RAUHAN TIETOISUUS

Kun tämä ulottuvuus herää tietoisuudessa, myrkyisä sota itsen kanssa päättyy. Tulet kokonaiseksi sisäisen ja traumatisoituneen lapsen parantuessa, avaten sydämesi onnellisen lapsen ilontäyteiseen viattomuuteen. Tapaat elämästäsi vieraantuneimman henkilön, joka olet sinä.

Rauha ei ole ainoastaan stressin tai levottomuuden poissaoloa. Se on keskittyneisyyden tila ja yhteyttä itseensä. Olet rauhallinen soturi, joka kykenee voittamaan minkä tahansa haasteen, koska olet ylittänyt menneisyyden epäonnistumiset ja pettymykset. Olet täyttynyt rauhallisella rohkeudella.

Rauhan tietoisuuden opetukset ja prosessit työstävät aivojen ydinosaa, joka aktivoituu taistele tai pakene -tilassa, ja myös parasympaattista järjestelmää, joka vastaa luonnollisesta rentoutumisesta. Matka johtaa sinut rauhan tilaan, jota todella tarvitset tässä monien valintojen ja kiireisten aikataulujen maailmassa.

LUOVA TIETOISUUS

Kun heräät luovaan tietoisuuteen, suhteesi vaurauteen ja menestykseen muuntuu taianomaisesti. Alat siirtyä intuitiiviseen älykkyyteen, joka on rajoittuneen mielen ennakkokäsitysten takana, ja löydät ratkaisuja vaikeaselkoisiin elämäntilanteisiin.

Vapaudut rajoittavista ja velvoittavista menneisyyden vaikutuksista – ‘samskaroista’, jotka estävät synkroniteettien ja vaurauden virtaamista elämääsi.

Sinusta tulee tietoinen runsauden luoja, joka kykenee johtamaan organisaatioita ja yhteisöjä kohti mahtavaa tulevaisuutta. Voimalliset toimesi luovat vaikutuksen elämän verkossa.

Luovan tietoisuudentilan tasolla opetukset ja prosessit toimivat aivojen kolmessa verkossa.

Ensimmäistä kutsutaan toimeenpanevan tarkkaavaisuuden verkostoksi. Se on välttämätön, jotta sinulla voi olla lasermainen tarkkaavaisuus ja huomio monimutkaisessa ongelmanratkaisussa.

Toista verkostoa kutsutaan mielikuvaverkostoksi ja se sytyttää luovuuden potentiaalin.

Kolmas on pääverkosto, joka tekee älykkäitä valintoja perustuen siihen, mikä on tärkeintä käsillä olevassa tilanteessa.

YHTEYDEN TIETOISUUS

Kun heräät yhteyden tietoisuuteen, tulet löytämään ennennäkemättömän rakkauden tilan. Ratkaiset elämän suurimman arvoituksen, joka on löytää tasapaino työn ja perheen, saavutuksen ja rakkauden välillä. Rakkauden tilasta luot täyttymyksellisiä ja kestäviä suhteita. Ryhdyt henkiseen vanhemmuuteen huolehtien lapsistasi ja edistät sitä, että he luovat hienoja kohtaloita. Elät sydämentäyteisenä kumppanina ja heränneenä vanhempana.

Yhteyden tietoisuudentasolla opetusten ja prosessien on tarkoitus alentaa aktiviteettia aivojen takaosassa, mikä vähentää tunnemyllerrystä ja mielen pulinaa. Sen sanotaan johtavan laajentumisen tunteeseen ja jossain määrin yksilöllisyyden menettämiseen. Tämä aktivointi aivojen keskustassa avaa sinut kokemukselle, jossa astut itsesi yli ja pystyt yhdistymään toisiin ihmisiin.

O&O ACADEMY:N PERUSTAJA PREETHAJI OHJAA TÄMÄN SYVÄSTI MUUNTAVAN HENKISEN MATKAN

Preethaji on intialainen nykyajan filosofi ja tietäjä, joka on perustanut yhdessä miehensä Krishnajin kanssa O&O Acacemyn (koulun mullistamaan ja muuttamaan ihmisen ajattelua). World Youth Change Makers (nuorten eliittiyhteisö, joka ohjaa maailman tulevaisuutta tietoisuuden vallankumouksen kautta). One Humanity Care (säätiö, jonka visio on parantaa 10 000 kylän asemaa Intiassa).

Hän perusti OWA-säätiön voittoa tavoittelemattomaksi hyväntekeväisyysrahastoksi, joka on tähän mennessä tarjonnut elämänkoulutusta 150 000 lapselle, nuorelle ja monille heidän vanhemmilleen ja opettajilleen Intiassa. Säätiö tuki myös Udavum Karangalia – paikallista orpokotia, jossa oli yli 3000 asukasta, säännöllisellä ruualla ja koulutuksella 100:lle lapselle.

Hän on suunnitellut syvällisesti transformoivia meditaatioita ja prosesseja, jotka muodostavat kokemuksen ytimen Ekamissa tai Oneness Fieldissä – Aasian suurimmassa marmorisessa pilarittomassa hallissa, arkkitehtonisessa ihmeessä, joka on rakennettu vaikuttamaan ihmisen aivoihin ja tajuntaan ja siten nopeuttamaan maailmanmuutoksen prosessia.

Hän on myös menestyneen White Lotus Conglomerate -yhtiön perustaja ja puheenjohtaja. Yritys johtaa asumisen, kaupan ja vieraanvaraisuuden alueella.

Lapsuus ja nuoruus

Preethaji syntyi 2. joulukuuta 1974 Rama Bhagavaddasalle ja Lakshmikaralle. Hänellä on vanhempi sisar, jonka kanssa hänellä on läheinen ystävyys ja monia kauniita muistoja.

Ollessaan kahdeksanvuotias Preethaji tuli tietoiseksi, että hänen ympärillään olevat eivät tuntuneet kokevan myötätuntoa, joka oli hänelle ominaista. Hän ymmärsi, että useimmat ihmiset elivät elämäänsä tuskallisen erillisyyden tunteen kanssa.

Hän oli luonnollisesti etevä opiskelija, joka vaivattomasti läpäisi koulutuksensa ja kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon (Ethiraj College, Intia), jossa hän sai valtionarvon kirjanpidossa. Sitten hän jatkoi maisterin tutkintojaan sekä Queenslandin yliopistossa kauppatieteissä, Australiassa että filosofiassa (Kamarajin yliopisto, Intia).

Ura liiketoiminnassa

Preethaji on White Lotus Conglomerate:n perustaja ja varapuheenjohtaja ja ohjaa ensisijaisesti sen rahoitustoimia. Hänen ohjauksensa ja näkemyksensä ovat keskittyneet ryhmän rehellisyyteen ja vastuuseen, ja ovat johtaneet ilmiömäiseen kasvuun. Krishnajin ohella hän hyväksyy ja muotoilee monialayhtiön strategian, arvioi sen kasvua ja opastaa yrityksen koko suuntaa. Preethaji on ollut White Lotusin keskeinen liikkeellepaneva voima.

Hän ohjaa myös Kosmik Musicia ja Kosmik Global Mediaa, jonka Animal Planet, National Geographic ja Sony ovat tunnustaneet palkittujen luonnonvaraisten dokumenttielokuvien joukkoon. Kosmik Global Media on vakiintunut tuotantotalo, joka on erikoistunut laajaan valikoimaan tosiasiallista sisältöä, luonnontieteellisiä dokumentteja ja elokuvia.

Teokset ovat voittaneet palkintoja, kuten paras metsä- luontoelokuva Woodpecker festivaaleilla vuonna 2014, paras tiede- ja teknologia elokuva vuonna 2013 ja Intian presidentin antama 61. kansallinen elokuvapalkinto, elokuvataiteen voittaja kolmansilla Jaipurin kansainvälisillä elokuvajuhlilla tammikuussa 2011.

Valaistuminen

Preethajillä oli hyvin varhaisesta iästä lähtien kyky tuntea ja yhdistyä toisten suruihin ja iloihin. Hänen sanoo: ”Uskoin, että se oli kaikkien ihmisten kokemus. Vasta 8-vuotiaana tajusin ensimmäistä kertaa, että suurin osa ihmiskunnasta eli todella vahvassa itsen kokemuksessa, joka sai heidät tuntemaan itsensä erillisiksi ja irrallisiksi toisista. Se oli minulle syvästi hämmentävää ja mietin siitä lähtien, miten muuttaa tämä ja auttaa ihmisiä kokemaan todellista henkistä yhteyttä.” Hän koki ensimmäisen transsendenttisen, henkisen kokemuksena 17-vuotiaana, jota hän pitää erittäin merkittävänä virstanpylväänä matkallaan henkiseksi opettajaksi.

Henkilökohtainen elämä

Preethaji on ollut naimisissa Krishnajin kanssa vuodesta 1996 lähtien, ja he asuvat yhdessä tyttärensä Lokaan kanssa Intiassa Chennaissa. Preethaji on pysynyt filosofina koko liike-elämässä menestymisen ajan. Hänen painopisteenään on aina ollut visio muuntaa ihmiskuntaa syvillä henkisillä oivalluksillaan kärsimyksen luonteesta elämän ykseyteen heräämiseen. Preethaji on tunnettujen intialaisten henkisten opettajien Sri Bhagavanin ja Sri Amman, miniä. He ovat Oneness Universityn ja O&O Academyn perustajia.

Myötävaikuttaminen

Eräät voimakkaat henkiset kokemukset ja oivallukset vuonna 2009 johtivat One World Academyn perustamiseen, joka on viisaus- ja meditaatiokoulu muuntumista varten – visiona lopettaa ihmisten kärsimys ja auttaa yksilöitä elämään kauniissa tilassa. Preethajille kaunis elämä on elämä, joka eletään ilman kärsimystä, elämä, joka eletään suuremmasta tarkoituksesta, ja johon kuuluu maailman hyvinvointi. Hänen elämänsä on todiste tästä.

Preethaji on kehittänyt sarjan henkisiä kursseja ja meditaatioharjoituksia, joiden tarkoituksena on auttaa ihmisiä, ryhmiä ja yrityksiä elämään ja toimimaan kauniista tilasta. Vuonna 2010 hän aloitti myös voittoa tavoittelemattoman hyväntekeväisyysjärjestön OWA-säätiön, joka tarjosi yli 150 000 lapselle ja nuorelle elämänopetusta.

Vuonna 2017 hän perusti O&O-Academy:n sekä hänen miehensä Krishnajin että Oneness University:n perustajien Sri Bhagavanin ja Sri Amman kanssa. O&O Academy on henkinen koulu, jonka visio on herättää ihmiskunta “yksi-tietoisuuden” tilaan – jossa he ylittävät kaiken erillisyyden muodot ja kokevat ykseyden kaikkien kanssa.

Preethaji mentoroi opetushenkilöstön tiimiä O&O Academy:n kampuksella Intiassa. Hän myös ohjaa One Consciousness Trainereitä ja One Consciousness Transformereita ympäri maailmaa.

Hän on suunnitellut useita kursseja, meditaatioita ja seminaareja, joita opetushenkilöstö, akatemian One Consciousness Transformerit, One Consciousness Trainerit tarjoavat, sekä kampuksella että maailmanlaajuisesti.

Preethaji itse matkustaa USA:ssa, Euroopassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja Aasiassa ja tarjoaa viikonloppuohjelmansa “Being Limitlessin” ja neljän päivän “Field of Abundance” -retriitin. Hänen läsnäolossaan oppilaat ja etsijät tuntevat harvinaisen valaistuneen tietäjän, joka vaikuttaa oppilaisiinsa paitsi viisautensa, myös tietoisuutensa voiman kautta.

Hän on opettanut johtajia ja organisaatioita, kuten TedXissä Kansas Cityssä, Opera Winfreyn OWN:ssä; Ari Emmanuelin WME-IMG -vuosikongressissa ja Equinoxin järjestämässä korkean suorituskyvyn symposiumissa. Preethajilta oppiminen on todellinen siunaus. Se on heräämistä uuteen tietoisuuteen, uuteen elämään ja voimaan luoda uutta maailmaa.

Katso, kuuntele ja opi Preethajiltä

Rekisteröityminen

Olemme hyvin onnellisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi Ruotsiin ja Tukholmaan. Jotta paikallaolosi olisi mahdollisimman miellyttävää olemme järjestäneet erityishinnan FOA- kurssilaisille Hotelli Elite Marina Tower:iin. Voit valita erityishintaan joko yhden tai kahden hengen huoneen. Varmistaaksesi alennuksen, seuraa allaolevaa linkkiä.

Jos haluat yöpyä jossakin muualla, sinulla on runsaasti valinnanvaraa. Voit löytää vaihtoehtoja osoitteesta www.hotels.com.. Tässä joitakin ehdotuksia:

Tapahtumapaikka

Paikkakunnan nimi:

Elite Hotel Marina Tower

Osoite:

Saltsjöqvarns Kaj 25
131 71 Stockholm

Puhelinnumero:

00468 555 702 00

Suunnittele saapuvasi viimeistään 30. lokakuuta illalla ja lähteväsi aikaisintaan 4. marraskuuta.

Aikataulu:

Päivä 1, torstai, alkaa rekisteröitymisellä 7.30. Ovet halliin avautuvat klo 8.00. Kurssipäivä kestää torstaina klo 8.30 – 19.30, perjantaina ja lauantaina klo 8.00 – 19.30 ja sunnuntaina klo 8.00 – 18.00. Ajat sisältävät ruokatauot sekä aamu- ja iltapäiväteen.

Kuinka pitkä kurssi on?

Field of Abundance (Yltäkylläisyyden kenttä, jatkossa FOA) on nelipäiväinen, intensiivinen henkinen ohjelma. Sinun on varattava hotellihuone tai mikä tahansa muu itsellesi sopiva, lähistöllä oleva yöpymispaikka.

Mitä kunakin päivänä tapahtuu?

Päivä 1, torstai, alkaa rekisteröitymisellä 7.30. Ovet halliin avautuvat klo 8.00. Kurssipäivä kestää torstaina klo 8.30 - 19.30, perjantaina ja lauantaina klo 8.00 - 19.30 ja sunnuntaina klo 8.00 - 18.00. Ajat sisältävät ruokatauot sekä aamu- ja iltapäiväteen.

Keitä opettajat ovat ja miten kurssi toteutetaan?

Kurssia johtaa Preetaji (OWA ja O & O Academyn perustaja) tukenaan opettajakunta. Opettajat ovat paikan päällä koko kurssin ajan.

Voinko esittää kysymyksiä kurssin aikana?

Kyllä. Sinua kannustetaan tiedustelemaan, kysymään ja oppimaan.

Miten paljon on vuorovaikutusta muiden osallistujien kanssa? Työskentelemmekö yhdessä ryhmissä yksittäisten opettajien johdolla?

On aikoja, jolloin olet vuorovaikutuksissa muiden osallistujien kanssa ja aikoja hiljaisuudessa omaa elämää heijastellen.

Täytyykö minun valmistautua etukäteen kurssia varten?

Voit tulla kurssille sellaisena kuin olet. Jos kuitenkin haluat maksimoida hyötysi, suosittelemme, että harjoitat Soul Sync- meditaatiota. Harjoituksesi vie sinut pyhään tilaan. Tässä laajentuneessa tietoisuuden tilassa aikomuksista tulee todellisuutta. Sydämen toiveet toteutuvat. Elämä muuttuu synkroniteettien kautta rakkauden, vaurauden, luovuuden ja kaikenlaisen hyvinvoinnin yltäkylläisyydeksi.

Soul Sync:isi täältä (link to Soul Sync) ja tallentaa sen henkilökohtaiselle MP3 soittimelle tai IPodillesi ja harjoittaa meditaatiota niiden avulla.

On hyvä kohtuullistaa ruokailujaan useita päiviä ennen kurssia.

Suosittelemme, ettet käytä ennen kurssia alkoholia tai narkoottisia aineita lukuunottamatta reseptilääkkeitäsi. Tämä auttaa systeemiäsi valmistautumaan tietoisuuden muutokseen, joka tapahtuu kurssin aikana.

Ole hyvin levännyt, vastaanottavainen ja reflektoiva.

 

Voivatko lapset osallistua?

Suosittelemme kurssia yli 16 vuotiaille.

Mitä FOA-kurssin käyminen tuottaa minulle?

Field of Abundance on nelipäiväinen, intensiivinen uppoutuminen henkisyyteen. Etsijät, ajattelijat, johtajat ja perheet tulevat FOA: aan herätäkseen yltäkylläisyyteen.

FOA on tietoinen lähestymistapa vaurauden luomiseen. On olemassa viisaus, on olemassa olemisen tila, joka tuottaa yltäkylläisyyttä. Tämä on matka yltäkylläisyyteen ja siihen, että sinusta tulee tietoinen luoja, vaurauden luomus, joka kannattelee sinua ja koko elämän kudelmaa.

Mitä vaatteita minun pitäisi pukea?

Suosittelemme, että pukeudut mukavasti, yksinkertaisesti ja maltillisesti. Olkapäiden, rinnan ja polvien tulisi olla peitettynä. Shortsien tulisi olla polvipituiset. Tiukkoja, läpinäkyviä paljastavia vaatteita kuten lyhyitä tai hihattomia paitoja tai hameita ei suositella, ei myöskään leggingsejä. Parasta on pukeutua mukaviin, löysiin, hengittäviin vaatteisiin, mieluiten puuvillaan tai muihin luonnon kuituihin. - On tärkeää olla pukeissa kaikkina aikoina.

Entä valokuvaaminen ja videointi kurssin aikana?

OWAH varaa itselleen oikeuden videoida, nauhoittaa ja valokuvata kurssin aikana. Materiaalia käytetään FOA:n tunnetuksi tekemiseen. Osallistujien, jotka eivät halua kuviaan käytettävän, tulee ilmoittaa asiasta rekisteröinnin yhteydessä organisoijille.

Henkilökohtainen kuvaamien on sallittua. Sen sijaan oppituntien aikainen henkilökohtainen valokuvaaminen ja kaikenlainen nauhoittaminen on tiukasti kiellettyä.

“Visiomme on täydellinen vallankumous tietoisuudessa minä-tietoisuudesta yksi-tietoisuuteen. Kärsimystilasta kauniiseen tilaan. Itsen pakkomielteestä yhteyteen. Jaottelusta yhdeksi tulemiseen.”

— KRISHNAJI & PREETHAJI

ImageImageImageImage
"Jokainen ansaitsee olla tässä tilassa. Toimia, elää ja kokea kauniista, onnellisesta, viattomasta ja ilontäyteisestä rakkauden tilasta."
Praveen Kenneth
Perustaja/Hallituksen puheenjohtaja, Elohim and Kenneth Ventures Pvt. Ltd.
"Oivalsin, että kiinnittyneisyyteni identiteetteihini on kärsimykseni sydän. Olen kokenut syvää vapautta, itsen rakkautta ja itsemyötätuntoa tällä viikolla. Se, että nämä tilat ovat mahdollisia, on valtavan kohottavaa ja luottamusta rakentavaa."
Mike Novogratz
Pääjohtaja, Fortress Investment Group
"Tämä on auttanut minua oivaltamaan, että elämä ei muutu vain muuttamalla tarinoita. Käsitelläksesi elämäsi pulmat, sinun täytyy selvittää mikä on totuus niiden takana."
Ari Emanuel
WME-IMB:n toinen pääjohtaja, UFC:n omistaja
"Tälläinen prosessi vie sinut paikkaan, jossa voit käsitellä kaaosta ja hulluutta suurella mielentyyneydellä, ja kun teet sen, teet parempia bisnespäätöksiä."
Casey Sheahan
TJ, Patagonia Inc., 2005 - 2014
LISÄTIEDUSTELUT
logo