Image

FIELD OF ABUNDANCE

FIELD OF ABUNDANCE

DE KRACHT VAN EEN MOOIE STAAT

Een spirituele ervaring van 4 dagen

21st to 24th May, 2020

Field of Abundance is een bewustzijns upgrade, een opleiding die tot nu toe door geen enkele school of universiteit is gegeven.

Transformeer de volgende 5 centrale delen van je leven door middel van nieuwe en revolutionaire inzichten.

  • Prestatie – verschuiving van obsessief doen naar vrolijk zijn
  • Relaties – ontdek wat liefde is
  • Ouderschap – word een getransformeerde ouder die een impact creëert om een verschil te creëren voor jezelf en voor het meesterwerk dat je helpt te beeldhouwen
  • Creatie van Overvloed – zuiver en laat alles los wat belemmerend is voor het creëren van grote overvloed in je leven
  • Leiderschap – Word een buitengewone leider door in een staat van verbinding te gaan.

Alleen als je in deze staat van verbinding komt, gedijt intelligentie, groeit het genie, groeit de welvaart, groeit er overvloed en betreed je een nieuw rijk aan mogelijkheden

Preethaji is een filosoof en een hedendaagse wijsgeer. Tijdens Field Of Abundance leert ze je de ultieme kracht – de kracht van een verruimde bewustzijnsstaat door wijsheid, diepe inzichten en The Limitless Field, een krachtige meditatie. Preetha neemt je mee naar het ervaren van verruimde staten van bewustzijn. Haar aanwezigheid heeft de kracht om kalme, verbonden en creatieve staten van bewustzijn jouw persoonlijke en blijvende ervaring te maken.

Preethaji is spreker op internationale conferenties, zoals de TedX-conferenties, het Equinox-symposium in LA en Fudan University China. Ze begeleidt talloze leiders zoals de Amerikaanse succescoach Tony Robbins, de iconische muzikant Usher Raymond IV en bedrijfsleiders zoals Mike Novogratz.

Dit is een zeldzame kans om Preethaji live in Zweden te ervaren

Stel jezelf de vraag vanuit je hart:

Zou deze reis je waard zijn

  • als je de vrucht hebt gekregen van genezing van één diepe pijn van je verleden en je teruggebracht naar meer vertrouwen en een nieuwe denkwijze?
  • Als het je kind hielp bloeien in een gelukkiger en vreugdevoller persoon?
  • Als het je naar de ontdekking leidde van wat liefde is?
  • Als het de obstakels voor overvloed uit de diepste lagen van je bewustzijn loste en je openstelde voor een magische stroom van rijkdom en creativiteit?

3 VOUDIGE ONTWAKING IN BEWUSTZIJN

De kern van deze krachtige reis is een drievoudig ontwaken waarbij 3 dimensies van je bewustzijn worden verlevendigd.

Wanneer we naar de hersenmatrix kijken, tussen deze drie ontwakingen , worden grote delen van de neurale netwerken van de hersenen afgevuurd en geactiveerd.

KALM BEWUSTZIJN

Wanneer deze dimensie in Bewustzijn ontwaakt, eindigt de stormachtige oorlog met jezelf. Je wordt heel, terwijl het gewonde en getraumatiseerde kind in je hart je hart opent voor de vreugdevolle onschuld van een gelukkig kind. Je ontmoet de meest vervreemde persoon van je leven, jezelf.

Rust is niet louter een afwezigheid van stress of opwinding. Het is een staat van gecentreerd zijn en verbonden zijn met jezelf. Je bent een vredige krijger die in staat is om elke vorm van uitdaging te overwinnen omdat je voorbij mislukkingen en teleurstellingen transcendeert. Je bent gevuld met kalme moed.

Op het niveau van kalm bewustzijn werken de teachings en processen op de kernhersenen die vecht-vluchtreactie activeren en ook het parasympathische systeem dat is bedraad voor natuurlijke ontspanning. De reis leidt je naar de rust die je zo hard nodig hebt in deze wereld vol met te veel keuzes en meedogenloos overboekte planningen.

CREATIEF BEWUSTZIJN

Wanneer je ontwaakt tot Creatief Bewustzijn, ondergaat je relatie tot rijkdom en succes een magische transformatie. Je begint toegang te krijgen tot intuïtieve intelligentie die het beperkende bereik van de geest te boven gaat om oplossingen te vinden voor complexe levenssituaties.

Je bent bevrijd van beperkende en bindende energie-indrukken uit je verleden die ‘samskara’s’ worden genoemd en die syncroniteiten en overvloed belemmeren in je leven te stromen. Je wordt een Bewuste schepper van overvloed en een leider die in staat is om organisaties en gemeenschappen naar een buitengewone toekomst te leiden. Je krachtige acties creëren een impact op het web van het leven.

Op het niveau van Creatief Bewustzijn zijn de teachings en processen erop gericht om te werken aan drie netwerken van de hersenen. De eerste die het uitvoerende aandachtsnetwerk wordt genoemd, is noodzakelijk om een laserstraalachtige focus te bereiken voor complexe probleemoplossing. De tweede heet het verbeeldingsnetwerk dat je creatieve potentieel verlicht. De derde is het centrale netwerk dat intelligente keuzes maakt op basis van wat het belangrijkst is voor de situatie in kwestie.

VERBONDEN BEWUSTZIJN

Wanneer je ontwaakt tot Verbonden Bewustzijn, kom je een staat van liefde tegen als nooit tevoren. Je lost het grootste raadsel van het leven op, namelijk het vinden van een balans tussen werk en gezin, tussen prestatie en liefde. Vanuit een staat van liefde creëer je vervullende en duurzame relaties. Je gaat spiritueel ouderschap aan en stimuleert je kinderen om een geweldig lot te bouwen. Je leeft als een hart-volle partner en een ontwaakte ouder.

Op het niveau van verbonden bewustzijn streven de teachings en processen ernaar om de activiteit in de inferieure pariëtale kwab te verminderen, wat leidt tot minder emotionele onrust en minder denken. Er wordt gezegd dat het iemand leidt tot een gevoel van verruiming en zijn individualiteit verliest in iets groters. Deze activering in de hersencentra opent je voor een ervaring van verder gaan dan jezelf en verbinding maken met de ander.

PREETHAJIOPRICHTER VAN O & O ACADEMIE ZAL DEZE VOLLEDIGE TRANSFORMATIEVE SPIRITUELE REIS LEIDEN

Preethaji is een hedendaagse Indiase filosoof en wijsgeer die samen met haar echtgenoot Krishnaji de O & O Academy (school om het denken van de mens te hervormen en te transformeren), de World Youth Change Makers (een elitegemeenschap van de jeugd die zich richt op de toekomst van de wereld door een revolutie in bewustzijn) en One Humanity Care (een stichting met de visie om 10.000 dorpen in India te verbeteren).

Ze richtte OWA Foundation op, een non-profit liefdadigheidsinstelling, die tot op heden levenseducatie heeft aangeboden aan 150.000 kinderen, jongeren en aan veel van hun ouders en leraren in India. De stichting steunde ook Udavum Karangal, een plaatselijk weeshuis met meer dan 3000 inwoners met regelmatige voedselvoorraden en onderwijs voor 100 kinderen.

Ze heeft diepgaande transformatieve meditaties en processen ontworpen die de kern vormen van de ervaring van Ekam of The Oneness Field – de grootste marmeren pilarenloze zaal van Azië, een architectonisch wonder gebouwd om het menselijk brein en bewustzijn te beïnvloeden en zo het proces van transformatie van de wereld te versnellen.

Zij is ook mede-oprichter en vicevoorzitter van White Lotus Conglomerate, een succesvol bedrijf dat toonaangevend is in de creatie van residentiële, commerciële en horeca ruimtes.

Kindertijd en vroegere jaren

Preethaji werd op 2 december 1974 geboren in Rama Bhagavaddasa en Lakshmikara. Ze heeft een oudere zus met wie ze een hechte vriendschap en veel mooie herinneringen deelt.

Toen ze acht jaar oud was, was Preethaji getroffen door het besef dat de mensen om haar heen de staat van compassie niet leken te ervaren zoals zij . Ze besefte dat de meeste mensen hun leven leidden met een pijnlijk gevoel van afscheiding.

Een van nature briljant student, ze voltooide moeiteloos haar opleiding en Bachelors in Handel (Ethiraj College, India), waar ze een staatscore behaalde in de accountancy. Vervolgens ontving ze haar Masters, zowel in Bedrijfsadministratie (University of Queensland, Australië) als in Filosofie (Kamaraj University, India).

Zakelijke carrière

Preethaji is mede-oprichter en vicevoorzitter van het White Lotus-conglomeraat en geeft voornamelijk leiding aan de financiële activiteiten. Haar begeleiding en inzichten concentreren de groep op integriteit, verantwoordelijkheid en hebben geleid tot een fenomenale stijging van haar groeicurve. Samen met Krishnaji keurt ze de strategie van het conglomeraat goed en geeft het vorm, beoordeelt ze de groei en begeleid de algemene richting van het bedrijf. Preethaji was de vitale drijvende kracht van White Lotus.

Ze geeft ook leiding aan Kosmik Music en Kosmik Global Media, een mediaconglomeraat dat wordt erkend voor zijn bekroonde dierendocumentaires op Animal Planet, National Geographic en Sony. Kosmik Global Media is een gevestigde productie gespecialiseerd in een breed scala van feitelijke inhoud, natuurhistorische documentaires en speelfilms.

De producties hebben prijzen gewonnen, zoals Winnaar van de beste film over bos en dieren in het wild op het Woodpecker Festival in 2014. Winnaar van de beste film over wetenschap en technologie in 2013 op de 61e National Film Awards gegeven door de president van India. Winnaar van de beste cinematografie Onderscheiding op het 3e Jaipur International Film Festival januari 2011.

Verlichting

Al van jongs af aan was Preethaji in staat om diep te voelen en zich te verbinden met het verdriet en de vreugde van anderen. In haar woorden: “Ik geloofde dat dit is hoe alle menselijke wezens waren. Pas toen ik 8 was, realiseerde ik me voor de eerste keer dat het grootste deel van de mensheid daadwerkelijk leefde met een zeer sterk zelfgevoel waardoor ze zich gescheiden voelden en losraakten van de ander. Het was diep verontrustend voor mij en ik merkte dat ik me sindsdien altijd afvroeg hoe je dit kunt omdraaien en mensen kunt helpen om een ware spirituele verbinding te ervaren. “Ze had haar eerste transcendentale spirituele ervaring op 17-jarige leeftijd, een die ze als een zeer belangrijke mijlpaal stelt op haar pad in het worden van een spirituele leraar.

Privé leven

Preethaji is sinds 1996 met Krishnaji getrouwd en ze wonen samen met hun dochter Lokaa in Chennai, India. Temidden van al het immense succes in de zakenwereld, is Preethaji een filosoof in hart en nieren gebleven. Haar prioriteit was altijd de visie om de mensheid met haar diepe spirituele inzichten de aard van menselijk lijden te transformeren en hen bewust te maken van de eenheid van al het leven. Preethaji is de schoondochter van bekende Indiase spirituele leraren, Sri Bhagavan en Sri Amma, de oprichters van Oneness University en medeoprichters van O&O Academy.

Bijdragen

Een reeks krachtige spirituele ervaringen en inzichten leidde in 2009 tot de oprichting van One World Academy, een wijsheids- en meditatieschool voor transformatie – met een visie om het menselijk lijden te beëindigen en mensen te helpen in een prachtige staat te leven. Voor Preethaji is een mooi leven een leven dat vrij van lijden wordt geleefd, een leven dat wordt geleefd met een groter doel, en een leven waarin het welzijn van de wereld is inbegrepen. Haar leven is hier een getuigenis van.

Preethaji heeft een reeks spirituele cursussen en meditatiepraktijken ontwikkeld die erop gericht zijn individuen, groepen en bedrijven te helpen leven en functioneren vanuit een prachtige staat. In 2010 heeft zij ook OWA Foundation opgericht, een non-profit liefdadigheidsorganisatie, die meer dan 150.000 kinderen en jongeren levenseducatie heeft aangeboden.

In het jaar 2017 heeft zij O & O Academy samen met haar man Krishnaji en de oprichters van Oneness University Sri Bhagavan en Sri Amma mede opgericht. O & O Academy is een spirituele school met een visie om de mensheid bewust te maken van een staat van ‘Eenheidsbewustzijn’ – waar ze alle vormen van afscheiding overstijgen en een-zijn ervaren met al wat is.

Preethaji is mentor van het faculteitseteam van de O & O Academy campus, India. Ze begeleidt ook de One consciousness trainers en One Consciousness Transformers over de hele wereld.

Ze heeft verschillende cursussen, meditaties en seminars ontworpen die nu worden aangeboden door de faculteit, transformatoren en trainers van de Academie, zowel op de campus als wereldwijd.

Preethaji reist zelf door de Verenigde Staten, Europa, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Azië en biedt haar bekende weekendprogramma’s “Being Limitless” aan en een vierdaagse retraite “Field of Abundance”. In haar aanwezigheid voelen studenten en zoekers een zeldzame verlichte wijze, die haar studenten niet alleen door haar wijsheid, maar ook door de kracht van haar bewustzijn beïnvloedt.

Ze heeft leiders en organisaties zoals Tedx onderwezen in Kansas City, Opera Winfrey’s OWN; Ari Emmanuel’s jaarlijkse WME-IMG-conventie en het High Performance Symposium georganiseerd door Equinox. Leren van Preethaji is inderdaad een ware zegen. Het is ontwaken in een nieuw bewustzijn, een nieuw leven en de kracht om een nieuwe wereld te creëren.

Kijk, luister en leer van Preethaji

REGISTRATIE

We zijn erg blij u te mogen verwelkomen in Zweden en Stockholm. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een speciale prijs op de accommodatie geregeld voor Field of Abundance Nordic – deelnemers bij Elite Hotel Marina Tower. Er zijn twee opties beschikbaar om uit te kiezen, een- of tweepersoonskamer waar u een speciale korting krijgt op de normale kamerprijzen. Om ervoor te zorgen dat u dit soort accommodatie krijgt, kunt u gewoon de onderstaande link volgen om uw boeking te garanderen.

Boek hier met je speciale Field of Abundance Nordic-korting

Als je graag in een andere accommodatie verblijft, zijn er veel verschillende soorten om uit te kiezen. U vindt meer opties op www.hotels.com. Hier vindt u enkele suggesties:

PLAATS

Naam van de locatie:

Elite Hotel Marina Tower

Adres:

Saltsjöqvarns Kaj 25
131 71 Stockholm

Telefoonnummer:

00468 555 702 00

Zorg ervoor dat je op 30 oktober aankomt en niet eerder dan 4 november vertrekt.

Planning:

Rooster: Dag 1 Donderdag begint met registratie om 07.30 uur en toegang tot zaal om 08.00 uur. Cursus tussen 08.30 uur – 19.30 uur. Vrijdag en zaterdag 08.00 – 19.30 uur. Zondag 08.00 – 18.00 uur met pauzes voor maaltijden, ‘s ochtends en’ s middags thee en om aan persoonlijke behoeften te voldoen.

Hoe lang duurt de cursus?

Field of Abundance is een 4-daags spiritueel intensief programma. U moet uw verblijf in het hotel of op een nabijgelegen plaats van uw keuze boeken.

Wat gebeurt er elke dag?

Dag 1: Donderdag begint met registratie om 07.30 uur en toegang tot zaal om 08.00 uur. Cursus tussen 08.30 uur - 19.30 uur. Vrijdag en zaterdag 08.00 - 19.30 uur. Zondag 08.00 - 18.00 uur. Met pauzes voor maaltijden, 's ochtends en' s middags thee en om aan de persoonlijke behoeften te voldoen

Wie zijn de leraren en hoe wordt de cursus gepresenteerd?

Field of Abundance wordt uitgevoerd door Preethaji (oprichter van OWA en O & O Academy), ondersteund door de leden van de faculteit. De docenten zullen de hele cursus live uitvoeren.

Krijg ik de kans om vragen te stellen in de cursus?

Ja, in feite word je aangemoedigd om te informeren, vragen te stellen en te leren.

Hoeveel interactie is er met de andere deelnemers? Zullen we samenwerken in groepen, met individuele docenten?

Er zullen momenten zijn waarop u in interactie bent met andere deelnemers, evenals perioden van stilte en innerlijke reflectie.

Moet ik iets doen om me voor te bereiden op de cursus?

U mag alsnog naar de cursus komen, zonder voorbereiding. Als je echter je ervaring wilt maximaliseren, raden we je aan om de Soul Sync Practice te oefenen. Door het beoefenen van de Soul Sync betreedt je een heilige ruimte. In deze verruimde bewustzijnsstaat worden intenties werkelijkheid. Hartvervulde verlangens worden vervuld. Het leven komt samen in synchroniciteiten en manifesteert een overvloed aan liefde, rijkdom, creativiteit en welzijn van elke soort.

Het beste is om een paar dagen gematigd te eten.

We raden aan dat u enkele dagen van te voren geen alcoholische of verdovende middelen gebruikt, met uitzondering van door artsen voorgeschreven medicijnen, om uw systeem voor te bereiden op de verschuivingen in het bewustzijn die tijdens de cursus optreden.

Wees goed uitgerust, ontvankelijk en reflecterend.

Kunnen mijn kinderen aanwezig zijn?

We raden de cursus aan voor kinderen vanaf 16 jaar en ouder.

Wat zal het resultaat zijn voor mij als ik participeer aan Field Of Abundance?

Field of Abundance is een intensieve spirituele onderdompeling met een duur van 4 dagen. Zoekers, denkers, leiders, families en individuen komen naar Field of Abundance om te ontwaken in een staat van overvloed.

Field of Abundance is een bewustzijnsbenadering in het creëren van rijkdom. Er is wijsheid, er is een staat van zijn waaruit je overvloed voortbrengt. Dat zal de reis naar overvloed zijn en dat jij een bewuste schepper wordt. Rijkdom creatie die jouw en de structuur van het leven ondersteunt.

Wat voor soort kleding moet ik dragen?

We raden je aan om jezelf comfortabel en eenvoudig te kleden met de nadruk op bescheidenheid. Niet-onthullende kleding die de schouders, borst en knieën bedekt, wordt aanbevolen. Shorts die tot op de knie reiken zijn toegestaan. Strakke, transparante of onthullende kleding, zoals korte rokjes, panty's en leggings, mouwloze of schuine tops zijn niet toegestaan. De sleutel is om comfortabele, loshangende kleding te dragen dat ademt en gemaakt is van katoen of andere natuurlijke vezels.
Te allen tijde volledig gekleed blijven is verplicht.

Hoe zit het met fotografie en videografie tijdens de cursus?

OWAH behoudt zich het recht om te filmen, op te nemen en foto's te maken tijdens Field Of Abundance, inclusief, en niet noodzakelijkerwijs beperkt tot, de Intensieve en om ze te gebruiken voor promotionele doeleinden. Deelnemers die er de voorkeur aan geven dat hun foto’s niet worden gebruikt, worden gevraagd om zich bij de registratie te identificeren bij aankomst op Field Of Abundance en dit aan de organisator te laten weten. Hoewel foto's en video's zijn toegestaan buiten de sessies; persoonlijke video- / audio-opname binnen de sessies is ten strengste verboden.

“Onze visie is een totale revolutie in bewustzijn, van ik-bewustzijn naar één-bewustzijn. Van een staat van Lijden naar een Mooie staat. Van egocentrisch naar verbinding. Van afscheiding naar één zijn.”

— KRISHNAJI & PREETHAJI

ImageImageImageImage
"Leder mens verdient het om in deze staat te verkeren, om te werken, te leven en te ervaren vanuit een mooie, gelukkige, zuivere en vreugdevolle liefhebbende staat van zijn."
Praveen Kenneth
Oprichter / voorzitter, Elohim en Kenneth Ventures Pvt. Ltd.
"Ik besefte dat mijn gehechtheid aan mijn identiteit de kern vormt van mijn lijden, ik heb deze week diepe vrijheid, zelfliefde en zelfmedelijden ervaren." Dat deze staten mogelijk zijn, is enorm opbeurend en vertrouwenwekkend"
Mike Novogratz
Principal & Director , Fortress Investment Group
"Dit heeft me geholpen te beseffen dat het leven niet verandert alleen door je verhalen te veranderen. Je moet uitzoeken wat de waarheid achter de problemen van ons leven is om ze aan te pakken."
Ari Emanuel
Co-CEO of WME-IMG, Owner of UFC
"Een proces als dit zou je naar een plek brengen waar je chaos en waanzin met meer gelijkmoedigheid kan benaderen, en als je dat doet, neem je betere zakelijke beslissingen."
Casey Sheahan
CEO Patagonia Inc., 2005 - 2014
Questions & Enquiries
logo